Justin Bieber pratar filippinska till alla hans filippinska fans! haha


haha rakt in i dörren


hahahahahahahha


jb Random


Jb video


Youtube-video

Hej, nu ska jag testa att lägga in en video från youtube=):

bilder


haha


wallpaper

justin bieber och hans brossa


jb heart

tips

hej......det är Isa, jag vill bara säga att när vi skriver nya inlägg så försvinner inte inläggen totalt det är bara att kolla på "senaste inläggen"s å finns det men om du vill se på gamlare inlägg så kan ni kolla på månaderna typ som ...:"maj 2010" tryck sen där elr den månaden som ni vill kolla på, så finns det. SES!

bild

detta är Isa. jag, wilma och sofie var yte på skolgården och tog ett kost här ser ni bilden:
haha vi ser helt galna ut;P

många inlägg;)

haha, de e isa. jag har gjort jätte många inlögg haha igår. om justin bieber. ses och glömm inte att fråga om justin bieber på drågestunden nu, gå ner så ser du den, och berätta denna blog för alla!!!

Justin Bieber: "Miley är inte min typ men Selena är"

Den sjungande sensationen Justin Bieber mötte nyligen Miley Cyrus när de spelade in en ny version av "We are the World" ihop. Tro nu inte att det började slå gnistor om de här tonåringarna! Justin säger nämligen att även om Miley är jättecool och trevlig är hon definitivt inte hans typ. Naturligtvis undrar vi nu istället vad som faller honom i smaken och detta är Justin inte sen att berätta. Han gillar roliga avslappnade tjejer som får honom att skratta. Det skadar heller inte om tjejen liknar Selene Gomez. Ojoj då, är du rolig och lik Selena? Då kanske du har en chans hos Justin!

Justin Biebers fans vansinnesdåd!

Ok, nu är det officiellt! Justin Biebles fans i Nya Zeeland är till och med galnare än de i Australien som trampade ner varandra och svimmade så att Justin tvingades att ställa in sin konsert! Tjejerna i Nya Zeeland lyckades nämligen även trampa ner Justins mamma och en tjej snodde Justins keps från hans huvud. Justin blev så upprörd av detta att han twittrade till sina fans att bad de att lugna ner sig för allas säkerhet! Stackars Justin, vi hoppas att dessa galna fans har lärt sig en läxa!

Kim Kardashian dödshotad av Bieber-fans!

Vem kunde gissa att Kim Kardashians Twitter-bild från White House Correspondents Dinner med Justin Bieber skulle skapa sånt rabalder! Som ni ser så tog Kim en bild tillsammans med Justin på middagen och skrev "I have Bieber fever!" varpå Justin Twittrade tillbaka att Kim är hans nya flickvän.

Det visade sig dock att det var en dålig idé för Bieber-fansen blev helt galna och Twittrade dödshot till Kim som fick övertala Justin att prata med sina fans och förklara att Kim så klart inte är hans flickvän på riktigt! Helt sjukt

Miley Cyrus & Justin Bieber gick på dejt!

Wow, två av de hetaste unga popstjärnorna i världen just nu var på dejt i West Hollywood! Miley Cirus och Justin Bieber åt på Ari-Ya Sushi i måndags kväll och självfallet blev fotograferna tokiga och ville veta om Miley lämnat sin pojkvän Liam Hemsworth för Justin...men självklart har hon inte gjort det! Justin och Miley påstår att deras dejt endast var för att diskutera affärer då dem arbetar med ett projekt tillsammans...vi kan knappt bärga oss att se vad det handlar om! Vi slår vad om att det kommer att vara en fantastisk duett

jb

justin har glasögon!!!!! vem viste det

Justin Bieber är inte så oskyldig som han verkar!

Vem visste att någon så söt kunde ha en sådan elak sida! Popstjärnan Justin Bieber bestämde sig nyligen för att ta ut hämnd på en kille som hackade sig in på hans väns Twitterkonto. Hackaren stal bl.a. Justins privata hemnummer och vad var då Justins hämnd? Jo i lördags postade popsensationen ett tweet som sa "Ring eller smsa mig" och så gav han ut ett nummer, och självklart så blev hans 4.5 miljoner följare helt galna och bombarderade numret med sms och samtal även fast tweetet bara hann ligga uppe ett par minuter. Kan ni gissa vad tvisten är? Numret var inte Justins utan hackaren Kevin Kristopiks!

Kevin blev rasande och la upp en video som visade hans telefon pipandes med sms och samtal varannan sekund. Han sa att han inte förtjänade att behandlas såhär och att han funderar på att stämma Justin! Aj då, det här kan nog bli rörigt

Krya på dig Justin Bieber!

Stackars Justin Bieber! Han tvingades ställa in en konsert igår kväll på New York State Fair och han tog till sin Twitter för att be om ursäkt till fansen. Justin sa att det verkligen "sög" och att han hade verkligen ville vara där och uppträda, men hans doktor avrådde honom. Han tweetade: "Jag kommer att bli okej, behöver bara vila men jag vill att ni alla ska veta att jag aldrig vill svika er. Någonsin. Jag uppskattar verkligen alla snälla ord. Det här suger verkligen" Gårkvällens show kommer nu istället att ta plats onsdagkväll, vi hoppas att han kryar på sig till dess!

Justin Bieber når dig på nya sätt - i 3D!

Även fast Justin Bieber bara är en tonåring har han redan ett ganska fullt och otroligt liv! Justin har skrivit en bok om sin plötsliga popularitet och boken kommer släppas senare i år, men det är inte allt!

Justin ska också göra en film om sitt livs historia och vet ni vad: filmen kommer vara i 3D! Hur häftigt är inte det?! Filmen kommer bland annat att innehålla några av Justins spektakulära live-shower och självklart kommer han spela sig själv. Filmen kommer ut nästa år på alla hjärtans dag helgen. Ja, vi vet.. ni kan knappt bärga er!

ny musikvideo

Håll i era stolar Justin Bieber fans, Justin har precis släppt musikvideon till singeln "Love Me" och den är galet bra! Videons främsta inspirationskälla är fansen så den innehåller därför massvis av behind-the-scenes klipp från hans turnéer! Vi älskar både videon och låten. Ni känner kanske igen refrängen från den berömda 90-tals hiten "Lovefool" från den svenska gruppen The Cardigans? Vi gillar hur han gjorde om låten till sin egen! Nu vill vi självklart veta vad ni tycker om videon, lyckas han ge er Bieber Fever än igen med sin senaste video?

justin bieber blir skådespelare

Vi anade att han skulle göra något liknande förr eller senare, men nu är det bekräftat, popsensationen Justin Bieber har fått sitt första skådespelarjobb! Och kan ni gissa var? På den populära serien CSI: Crime Scene Investigation! Justin kommer att göra sin debut på showens säsongpremiär den 23e September och en källa avslöjade vad för sorts roll han kommer spela:

"Jason McCann, en problemfylld tonåring som tvingas göra ett hemskt val gällande sin enda bror, ett val som leder honom till en explosiv konfrontation med CSIs"

Och bli inte helt galna nu, men det ser ut som om Justin kommer vara med i mer än ett avsnitt! En CBS representant sa att storyn inte kommer avslutas förrän senare i säsongen! Vi är helt mållösa! Tror ni att Justin kommer klara av att tona ner sin popstjärne-charm för att spela en mörk och problemfylld karaktär?

om justin bieber

Justin Drew Bieber, född 1 mars 1994 i Stratford, är en kanadensisk sångare, som inledde sin professionella karriär på YouTube.

Biebers karriär började med att han var med i en sångtävling i Kanada där han kom tvåa men hans familj och vänner som inte kunde komma och kolla när han tävlade ville se det ändå så han laddade upp videor från tävlingen på Youtube. Hans manager Scooter Braun tog med honom till Atlanta, där de träffade Usher. Ytterligare en tid senare, och efter att Usher sett Biebers videor på Youtube[1] , möttes de åter och Bieber skrev på ett kontrakt med Island Records.

Hans första album My world släpptes 17 november 2009 och My world 2.0 släpptes 23 mars 2010. Hans första singel och video, One Time, släpptes i juli 2009. Singeln nådde 12:e plats på Canadian Hot 100-listan och 45:e plats på Billboard Hot 100-listan.

Bieber har även sjungit för USA:s president Barack Obama.

Justin var även med i Miley Cyrus Party in the USA vid Much Music Video Awards 2010.

Singlar

  • One Time
  • One Less Lonely Girl
  • Baby (feat. Ludacris)
  • Never Let You Go
  • Eenie Meenie (feat. Sean Kingston)
  • Somebody to Love
  • Love Me
  • Kiss N Tell
  • Favourite Girl
  • Never Say Never
  • That Should Be Me
  • Down to Earth

det senaste

Hår: utsläppt
Tröja: lång randig
Byxor: shorts och tights
strumpor: korta strumpor
Musik: Justin bieber musik
Humör:  glad/galen
Mat: kebab

frågesstund!!

                         nu är det dags igen, med våran Justin Bieber frågestund!
                               så nu kan ni fråga vad som helst om Justin Bieber.
               så fråga på nu! för  på söndag så är frågestunden över denna månad.
                          men nästa månad så kommer det en till frågestund.
 



                                                            FRÅGA!


                                                          v2gpbccawrz2tjca9ijk41carzo2ulcabqcf9hcamjvrstca1xjh9gcazda9s5cajvmnxacah2g88xcaos2mdccathoabcca8es9c5ca3dia3hcae88wqycag2gjbgcabd6roycaew36yicazlnnjo

                                                              

Justin Bieber


imagesjustin17
Justin bieber
jbbild
haha, fett kul haha




imagesjbbild
imagesjustin19






imagescausvcyhimagesjustin18imagesjbskorimagesjusin4imagesjustin12imagesjustin14

JB Bilder


haha JB haha

coolt


love jb


jb och hans hund


oops!  pinsamt!

kram kram;)


weemee justin


skateboard

wooow alla justin biebers skor!!:O

justin bieber tröja(snygg)


haha målad justin

jag vill ha den kepan



snygg denna vill jag också ha


jb

tatto

hahahaha

// Isa


Justin har klippt sig!!


neeeeeeej!!!

neeeeeeej......! jag kan inte lägga ut bilder för att.... jag vet inte vrf... men :( åh.... jag vill ju det. jag kan inte göra det då men jag kan skriva (bara) ses

                                                                      //isa

RSS 2.0